10-11-12 februari 2017 Eilandschutters Paal 21

januari 18, 2017 femke 0 Comments

Op 11 en 12 februari 2017 wordt door de Eilandschutters op Texel weer de inmiddels traditionele 3D-WINTERANIMAL georganiseerd.

Het parcours wordt uitgezet in het duingebied ten noorden van de Koog. Centrale verzamelplaats is de parkeerplaats bij Paal 21. De route is vanaf afslag Pijpersdijk aangegeven. Op de ruime parkeerplaats is genoeg plaats voor uw auto. Daarnaast vindt u op het afgezette deel van de parkeerplaats de cateringtent, EHBO, toiletvoorzieningen, wedstrijdoffice en inschietbaan.

Net als in voorgaande jaren krijgt u 20% korting op de veerboot (geldt niet voor abonnementhouders). De teruggave geschiedt door het inleveren van uw ticket. Dit kan gelijktijdig bij het aanmelden. De korting geldt voor beide dagen.

De WA2017 wordt geschoten volgens de IFAA regels 2011-2012 en staat ook open voor niet-NHB-leden. De aanvang op beide dagen is 9.30 uur. De prijsuitreiking zal omstreeks 16:30 uur of eerder plaatsvinden. Er wordt geschoten vanaf de rode, blauwe of gele plok. Het gehele parcours bestaat uit doelen op onbekende afstand.

De A – schutters zijn teamcaptain en ontvangen bij aanmelden een envelop met scorebriefjes voor hun team. Aan het einde van de schietdag leveren teamcaptains alle scorebriefjes van hun baan tegelijk in.

Previous Post

Next Post